Anmäl dig nu till Hackkorvsdagen 29 oktober!

Glöm inte att anmäla er till den Internationella Hackkorvsdagen 29 oktober. Vi börjar på Stora Torget i Karlstad vid elvadraget. Där kommer vi att propagera om Hackkorv, bjuda på Hackkorv och kungöra, under pompa och ståt,vem som blir  Årets Hackkorvsfrämjare 2011. På kvällen är det, som seden bjuder, Hackkorvsbuffé med underhållning på Terrassen kl 18.30. Där kommer vi förhoppningsvis att få ta del av årets händelse inom den internationella Hackkorvsvärlden. Alla som är nyfikna och finner vår vackra korv intressant eller god är välkomna att deltaga i festligheterna. Pris för mat och dans till The Sweet Ringers 200:-/pers. Dryck tillkommer!Anmälan skickas till: bokabord@kjellobolas.se eller ring 054-210840 eller sjung med i hackkorvshyllningen på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=fEbrvTt3X4A&feature=colike

One thought on “Anmäl dig nu till Hackkorvsdagen 29 oktober!

  1. Pingback