Klas Olsson- Årets Hackkorvsfrämjare 2012

Visst finns det anledning att jubla. Varje år går Den Internationella Hackkorvsdagen av stapeln. Denna dag firas första lördagen efter Älgjakten. I år blev det den 27 oktober. Samtidigt får Årets Hackkorvsfrämjare sitt pris. Det är en person som gjort något alldeles extra för att lyfta fram Hackkorven i rampljuset. I år fick Klas Olsson informationschef på Konsum Värmland titeln Årets Hackkorvsfrämjare 2012! 121027 Klas

Här får Klas vandringspaden av Storhacken Björn Samuelsson.

Hackkorvsbuffé på Terrassen kl 18.30 för ett pris på ynka 200 kronor. Anmälan till kvällens festligheter hos Kjell&Bolas på Terrassen på 054- 210 840 eller mail info@kjellobolas.se. Passa även på att smaka på 117 Bohemian Lager från Grythyttans Brygghus. Världspremiär 27/10!

Comments are closed.