Verksamhetsberättelsen 2010

Sällskapet har haft ett år som kan betecknas som oerhört framgångsrikt. Vi har synts i alla möjliga sammanhang och har dessutom blivit ett begrepp i etablissemanget. Alla grupper, från polska byggjobbare via turkiska vänortsdelegationer till företagstoppar och kommunalråd frågar numera efter Hackkorven.
Till och med inom Svenska Kyrkan frågar man efter Hackkorv på buffén. Vi kan tacka Värmlands Biskop Esbjörn Hagberg för det. Han har, om inte krävt, men ändå påpekat det viktiga i att Kjell&Bolas Måltider bör servera Hackkorv när de levererar catering till Biskopsgården.
I övrigt har verksamhetsåret 2011, inneburit att sällskapet har presenterat Hackkorven på de mest skilda ställen.
* För att räkna upp några ställen så kan man nämna Mallorca och PRO Skoghall.
* Vi har även varit på Färjestadtravet vid två tillfällen och bjudit på korv till ca 600 pers. Tack för det Damklubben 2011 års Hackkorvsfrämjare!
* 18-19 februari utförde vi en Hackkorvsattack på Konsum/Värmlandschark. Detta skedde i samband med första Vin och Delimässan på KCCC . Värmlandschark hade inte med sig någon Hackkorv första dagen och gissa om de blev varse detta. Kjell och Bola ställde hela tiden besvärande frågor om Hackkorv, så dag 2 fanns det massor av korv. Dessutom ställdes Sällskapets Roll-up upp i bakgrunden i Värmlandscharks monter.
För att sammanfatta det hela måste vi räkna upp:
*Matprogrammet med Per Morberg, där Bola lärde Per att laga Hackkorvspytt,
flera företagsgrupper har fått laga Göttegrisar med hackkorv i samband med Mat i Lag aktiviteter på Terrassen,
* Grön Ko har förpackat Hackkorvlåda med Pommes Duchesse och sålt i sin butik i Värmlandsbro,
* Kjell&Bola har lagat Hackkorvsrårakor i programmet Närproducerat på Kanal 12, Terrassens Julbord har i år innehållit tre typer av Hackkorv, bland annat en egentillverkad Vildhack,
* 14 september öppnade Bistroairport på Karlstad airport och serverar Hackkorvspytt till resenärerna,
* Sällskapet har presenterat Hackkorv på Mitt i City och vi har fått statistik från Värmlandschark på hur mycket försäljningen har ökat från 70 ton 2007 till 100 ton idag. Skulle man med lite norsk självförtroende kunna påstå att när vi startade Sällskapet så var försäljningen 50 ton, så har vi sett till att Konsum har fördubblat sin försäljning av Hackkorv!
* På Internationella Hackkorvsdagen den 29 oktober serverade vi över 450 portioner på Stora Torget i Karlstad,