Verksamhetsberättelsen 2011

Sällskapet har haft ett år som kan betecknas som oerhört framgångsrikt. Vi har synts i alla möjliga sammanhang och har dessutom blivit ett begrepp i etablissemanget. Till och med Sveriges alla Biskopar frågar numera efter Hackkorv på buffén. Vi kan tacka Värmlands Biskop Esbjörn Hagberg för det.
Årets Hackkorvsfrämjare 2011 blev Damklubben på Färjestadstravet.
I övrigt har år 2011 bestått av att vi har presenterat Hackkorven på de mest skilda ställen.
För att räkna upp några ställen så kan vi nämna Mallorca och PRO Skoghall.
Vi har även varit på Färjestad travet vid två tillfällen och bjudit på korv till ca 600 pers. Tack för det Damklubben!
För att sammanfatta det hela måste vi räkna upp:
Matprogrammet med Per Morberg, där Bola lärde Per att laga Hackkorvspytt,
Grön Ko har förpackat Hackkorvlåda med Pommes Duchesse och sålt i sin butik i Värmlandsbro,
Kjell&Bola har lagat Hackkorv i Kanal 12 programmet Närproducerat,
Terrassens Julbord har i år innehållit tre typer av Hackkorv, bland annat en egentillverkad Vildhack,
Sällskapet har presenterat Hackkorv på Mitt i City och vi har fått statistik från Värmlandschark på hur mycket försäljningen har ökat från 50 till 100 ton, 2007-2011
på Internationella Hackkorvsdagen den 29 oktober serverade vi över 400 portioner på Stora Torget i Karlstad,