Verksamhetsberättelsen 2016

Föreningen årsmöte avhölls som vanligt på Terrassen lördag den 13 mars.

Efter sedvanliga mötesförhandlingar där valen gick som vanligt, dvs. de som ville bli valda till olika uppdrag blev det utan några tidsödande omröstningar. Efter dessa förhandlingar inleddes årsmötets höjdpunkter mat och underhållning.

När det gäller maten så fanns det som vanligt skapelser och matkreationer som fick det att vattnas i munnen på den månghövdade församlingen. Och som inte det var nog så var det också musikaliskt en upplevelse utöver det vanliga då Martinsson Quintett underhöll med Smoth jazz.

Internationella Hackkorvsdagen inföll som vanligt tredje lördagen efter älgjakten som denna gång inföll den 23 oktober. Kvällen inleddes med att årets Hackkorvsfrämjare utsågs och denna gång blev det Storhacken själv Björn Samuelsson tillsammans med Storhacksinnan Birgitta Samuelsson som tillsammans fick dela på denna utmärkelse.

Efter detta så blev det återigen en matupplevelse som ingen har upplevt tidigare och denna upplevelse blandades med musik av ungdomar i gruppen NoEL som bjöd på blandad musik. Flera av ungdomarna i musikgruppen fick samtidigt möjlighet att för första gången åtnjuta ett antal rätter med vår silverglänsande Hackkorv inblandad i.

Utöver dessa två årligen återkommande aktiviteter så har styrelsens ledamöter regelbundet samtalet med varandra under ett styrelsemöte som egentligen varar hela året med avbrott för sömn och andra verksamheter som jobb, semester, golfspel osv. Styrelsens ledamöter har också på olika sätt propagerat för vår medelpunkt Hackkorven.